klantiga jag

Vardag / 15 Kommentarer / 2013-06-17, 18:44:00
Åkte till Hallviken samma dag som avslutningen, och har därför inte kunnat blogga. Tog massa fina bilder där osv, har även bilderna från middagen och avslutningen där. men gissa vem som råkar glömma kameran där? Jo, jag. haha, så fram till jag åker dit nästa gång får ni nöja er med cam eller gamla bilder :)
 
Idag var jag på klädprovning inför sommarjobbet, blev riktigt nöjd med kläderna jag ska ha. Ska vara på en fotoatelje som utspelas 1895, så mycket accesoarer och detaljer är det. Mycket kul kommer det att bli!
Nu ska jag äta middag och sedan ha myskväll med familjen. Ha en trevlig kväll! xxx
 
 
update; ignorera det faktum att mitt hår ser fettigt ut, det är skärpan på bilden som gör det ;*
 

Avslutningsmiddag.

Vardag / 12 Kommentarer / 2013-06-12, 17:32:55
Guuuud vad tiden flyger iväg! Idag hade vi sista skoladagen, känns forstfarande sjukt att jaggår ut nian om två dagar. Sen är det sommarlov, sen börjar jag gymnasiet..
 
Men men, nu måste jag försöka tänka i nuet, snart drar jag iväg på middag med klassen. Ska bli skoj! Har ganska brottom, men kommer lägga upp bilder från middagen ikväll eller imorrn. Cyyaaaa!
 
 
 

Polyvore

Vardag / 16 Kommentarer / 2013-06-10, 16:01:30
Följ mig så följer jag tillbaks, kommentera så jag vem som ska följas!

Kissemiss

Vardag / 14 Kommentarer / 2013-06-10, 15:49:00
Några kattbilder min syster tog några somrar sen.
 
 
 
 
 

gårdagen

Vardag / 7 Kommentarer / 2013-06-09, 14:53:00
Ibland finns dt dagar då man verkligen inte har nånting att göra, då man inte är på humör för att göra nånting! Igår var en sån dag, som tur var hade jag ju Jessica att dela detta med. Tillslut började vi titta igenom en låda med massa saker från när vi var små, det var allt från låttexter vi skrivit tillsjälvgjorda tidningar. Ja, många minne kom fram om man säger så. Sen planerade vi att titta på film, vilket inte slutade bra.. Vi titta lite på The Dictator, men vi fatta nada. Så det slutade som de flesta kvällar, somna framför tv:en. Visst hade det väl varit lite roligare och varit ute en lördagskväll, men ''you can't always get what you want'' ;)
 

R.I.P min älskade hund

Vardag / 25 Kommentarer / 2013-06-08, 13:32:00
Idag är det 3 år sedan våran älskade labrador Rico var tvungen att avlivas. Jag saknar honom varje dag, nu är det inte längre en glad hund som kommer springande till dörren när man kommer hem med ett gosedjur i munnen. Om det finns en himmel vet jag att du är där, hoppas vi ses där uppe.
 
 
 
 
Fotograf: Malin Johansson

de sötaste barnen på jorden.

Vardag / 1 Kommentarer / 2013-06-07, 21:33:00
Sedan fyra år tillbaka har jag åkt till världens bästa kontaktfamilj, (jag gick i sexan och var typ värsta problembarn så då fick jag åka till en famlij som bor i Hallviken) Under dessa fyra år har jag uvecklat en så bra relation med famlijen så den känns nästan som min egen. Jag åker dit typ 2 eller 3 gånger i månaden, så ofta jag kan helt enkelt. Där bor det två småpojkar, Rasmus, 6 år och lilla Mattis 3 år. Och sen Lovisa 15, som blivit typ som min syster. Vi delar allt osv. Jag älskar dom helt enkelt! Men i sommar kommer dom att flytta ner till söder, känns allt annat än bra. Dom bor på en gård i Hallviken och dom äger 3 hästar, Wittra, ett russ som jag och lovisa alltid tolkade med madrass i vintras. Birk, som är Lovisas häst, dom är sjukt duktiga, och har varit iväg på ganska många tävlingar. Och sen min favorit, Hero, en haflinger som jag brukar rida. Han är så sjukt fin, det är iförsej alla hästarna, men jag har fastnat för Hero <3
 
 
 
 
 
 
Herooo <3
 
 
Haha, charmig pojk!
 
 

bilder från göteborg

Vardag / 0 Kommentarer / 2013-06-07, 21:01:00
Var ju på klassresa för kanske en månad sen, nu kommer det lite bilder!
 
 
Packa packa packa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarjobb

Vardag / 0 Kommentarer / 2013-06-07, 20:41:00
Jag hade turen och fick det sommarjobb jag sökte, Jamtli historisk miljö första perioden. Så från den 22 juni kommer jag jobba på fotoataljen, har egentligen ingen aning om vad jag ska göra.. Har dock fått 2 feta inläsningspapper som jag ska försöka lära utantill eller vad dom nu kräver. Men det känns bra att jag i 2 veckor ska få göra det jag älskar, att skådespela och träffa nya människor. Dessutom är det mitt första år ute i sommarjobbsbranchen och de som jobbar på jamtli verkar  lltid ha så sjukt kul, så jag är taggad!
 
Var på introduktionsmöte förra veckan, som tur var så var Oskar och Mattias där, så jag slapp känna mig FA, haha. Nästa vecka ska jag på klädprovning och ännu ett introduktionsmöte, som kommer att vara i 6 timmar, sen är det inte så
länge tills jag börjar jobba!
 
o

Ska börja blogga igen!

Vardag / 0 Kommentarer / 2013-06-07, 20:29:31
Nu jäklar ska jag ta mig i skinnet och börja blogga igen, har haft x antal bloggar förut, men det har alltid slutat med att livet kommer ikapp.. Men nu är det sommarlov om en vecka, och jag har nog aldrig längtat så mycket till något på länge! Syns!